Kristian Fr. Kristiansen og Morten Huth|Engasjementet innebærer blant annet at Kristiansen og Huth blir intervjuet av Radio Prime om kommende Bylørdag 7. juni.

Bylørdager for små og store

Å arrangere 5 Bylørdager i året i Fredrikstad sentrum er bakteppet for Bylørdagsgruppa. Hver Bylørdag har eget tema med tilhørende aktiviteter, og butikkene frister gjerne med ekstra tilbud.
– Bylørdagene trekker flere folk til byen, og da drypper det på alle. Det er lov å samarbeide selv om man er konkurrenter, og derfor står Torvbyen og flere sentrumsbutikker sammen om denne aktiviteten, sier Morten Huth, senterleder i Torvbyen.

– Dette gjør vi for felleskapet for handelsdrivende i sentrum, sier Kristian Fr. Kristiansen fra Boomerang. Han leder grupperingen av sentrumsbutikker i Fredrikstad Næringsforening. Det er medlemmer herfra som utgjør Bylørdagsgruppa.

Nytt i år er at de også har fått Fredrikstad kommune med på laget, som stiller med gratis parkering i Apenesfjellet på Bylørdager.

Engasjementet innebærer blant annet at Kristiansen og Huth blir intervjuet av Radio Prime om kommende Bylørdag 7. juni.

Engasjementet innebærer blant annet at Kristiansen og Huth blir intervjuet av Radio Prime om kommende Bylørdag 7. juni.

Bylørdag 7. juni: Sjørøverne kommer!

På lørdag får byen besøk av selveste Kaptein Flint! Du vil neppe gå glipp av hans spektakulære show i Torvbyen, så møt opp i god tid. Etter forestillingen kan du mønstre på sjørøvertoget som går fra Torvbyen og ned til den røde sofaen i gågata. Her møter du Tordenskiolds pappskute som under Glommafestivalen skal sette kurs ned Vesterelva, og Rica City Hotel som deler ut is til barna.

I gågata samme dag vil Obos dele ut gratisbilletter til konsert 24. juli i regi av Månefestivalen. Gå heller ikke glipp av animasjonsfilmen Kule Kryp som har Norgespremiere i helgen. Les mer på Fredrikstad sentrums Facebookside

 

Lukk