Til markedsførerne; den digitale kundereisen og bilder som språk

Arrangementer

Til markedsførerne; den digitale kundereisen og bilder som språk

På grunn av stor etterspørsel etter videre faglige treff, inviterer vi til samling for alle som har deltatt på studietilbudet vårt i digital markedsføring, men også du som ikke har deltatt og som jobber med salg, kunder, omdømme, merkevarebygging… – til en faglig og sosial samling i 2. etasje på Havnelageret.

Du får 2 x 20 minutter med erfaringer fra:

  • Rune Solbrekke, markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Solid: Hva tok han med seg hjem fra studiet i digital markedsføring, og hvordan har han tatt det videre? Stikkord: den digitale kundereisen
  • Jan Johannessen, fotograf i Never Ending Story: Jan tar bilder for Vekst i Fredrikstad-programmet, han har vært redaksjonssjef for visuell journalistikk i DN, jobbet med de største mediehusene i Skandinavia og samarbeidet med verdens største bildebyråer. Stikkord: Hvordan fortelle med bilder

Vi avslutter med mingling.

Velkommen til deg som har lyst til å treffe personer i andre bransjer, som jobber med det samme som deg!

PS! Her er et par av de fine tilbakemeldingene vi har fått fra en av deltakerne på studiet i digital markedsføring:

«Da er eksamensoppgaven levert, og så mye nytt jeg har lært! Så tusen, tusen takk til dere som arrangerer og byr på studiet. Jeg har allerede tatt kunnskapen i bruk» 

“Ville bare takke for muligheten jeg fikk til å være med på Digital Markedsføring året som har gått. Absolutt et supert tilbud å få være med på. Jeg har lært masse, blitt kjent med nye mennesker og er fornøyd med resultatet på eksamensoppgaven”

 

tirsdag 21. juni
Tid: 19:00

Dato/tid
21. juni, 2022
Kl: 19.00

Pris: Gratis. Drikke fås kjøpt i baren.
Sted: Havnelageret Gastropub, ,

Arrangør: Fredrikstad Næringsforening ved Vekst i Fredrikstad-programmet.


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Arrangementer

Lukk