Bare gjennom samarbeid kan vi nå dit vi vil.

Vi er pådrivere i saker som påvirker næringslivets utviklingsmuligheter i vår region – gjennom tett samhandling mellom bedrifter og det offentlige.

Les mer – Det er faktisk større muligheter i Fredrikstad enn i Oslo Les mer – Spennende arbeidsoppgaver er det viktigste for attraktivitet Les mer Gir arkitektene helt nye muligheter til tidlig simulering

Våre innsatsområder

Hva gjør en region attraktiv?

Vi har lagt Telemarksforskings attraktivitetspyramide til grunn når vi sammen med våre medlemsbedrifter har valgt ut fire innsatsområder for de neste årene:

Fredrikstad skal etablere seg på topp tre på arbeidsplassvekst blant kommunene vi sammenligner oss med.

Fredrikstad sentrum skal styrkes for å møte framtidens krav til attraktive byer.

Transportsystemet og tilgangen til fornybar energi i Nedre Glomma må utbedres slik at sårbarheten reduseres og tilgjengeligheten gir rom for vekst for næringslivet.

Vi skal styrke Fredrikstads posisjon som sted å drive næring. Næringslivet skal ha en kultur for ambisjoner og vekst. Og, vi skal bli Norges mest næringsvennlige kommune.

Gi bort gavekort

gavekort-fnf

Fredrikstad sentrum gavekort kan brukes hos en rekke drivere i Fredrikstad – både i sentrumsgater, på Torvbyen kjøpesenter og i Gamlebyen. 

Nyhetsbrev

nyhetsbrev

    Medlemsprofilen

    Styvehavn AS

    De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.

    Følg @fredrikstad_sentrum på Instagram

    Lukk