Hvem blir Årets bedrift?

Jan Ivar Ruud fra Unger Fabrikker

Hvem blir Årets bedrift?

Juryen som skal kåre Årets bedrift er i gang. – Er det en bedrift du mener bør hedres, send oss navnet, sier Jan Ivar Ruud, Jostein Lunde og Petter Christian Saugstad i juryen.

Prisen er ment som en honnør til bedrifter som kan vise til god lønnsomhet og solid markedsposisjon eller vekst innenfor sitt markedsområde. Betydning i lokalsamfunnet vektlegges også. Prisen skal være en inspirasjon for andre, og har blitt delt ut i samarbeid mellom Fredrikstad Industriforening, Fredrikstad Handelsstands Forening og Fredriksstad Blad siden 1978. Statuttene fra 1989 går gjennom en nødvendig revidering av juryen i disse dager. Med ny sammenslått forening i Fredrikstad Næringsforening, oppheves begrensningen på at kun bedrifter innenfor industri, handel og service kan motta prisen. Nå er alle bedrifter i Fredrikstad-distriktet potensielle kandidater!

Send inn din kandidat

Juryen har allerede noen forslag på blokka, men har du en bedrift du vil skal vurderes, sender du forslaget i en e-post til jan.ivar.ruud@unger.no eller jostein.lunde@jotul.no innen 15. november.

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Lukk