Kjøkkengaarden AS

Kjøkkengaarden AS

Trender er viktig å følge med på, samtidig skal et godt kjøkken kunne vare i 30 år, og da er det like viktig å se kjøkkenet i helhet med øvrig interiør og personlig smak. Kjøkkengaarden er en uavhengig nisjebutikk, og Anita Hjertvik (daglig leder) og Ann Mari Begby (styreleder) er glade for å være en del av det viktige mangfoldet av tilbud i Fredrikstad sentrum.

Navn/tittel: Anita Hjertvik (daglig leder) og Ann Mari Begby (styreleder).

Firmanavn + antall ansatte: Kjøkkengaarden AS med 2 ansatte som også er eiere.

Etablert: Oppstart 17.september 2008

Bedriftens hovedoppgaver

Vi er en uavhengig nisjebutikk som selger kjøkken, bad og garderobe til privatmarkedet. Vi leverer noe til utbyggere, men i en meget liten skala. Fordelen med å ikke være tilknyttet de store kjedene er at vi selv velger hvilke merker vi ønsker å tilby våre kunder.  Vi har et stort spekter av modeller i alle prisklasser, treslag og farger. Vi formidler også både rørlegger, elektriker og interiørarkitekt samt lysdesigner til våre kunder.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Vi holder til i verneverdige Mørchegården fra 1812, den eldste trebygningen i Fredrikstad Sentrum, med en helt spesiell atmosfære. Det er en daglig glede å få jobbe med det vi liker aller best i slike vakre lokaler! Vi er heldige som får styre vår egen hverdag, men å drive eget krever samtidig at man hele tiden yter sitt beste – det er egen innsats som betaler lønnen vår.

God kvalitet på arbeidet vi leverer gir oss fornøyde kunder samt en givende hverdag – og det har hele tiden vært vårt mål her i Kjøkkengaarden.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

I de snart to årene siden pandemien rammet oss har vi lagt ned mye jobb for å være leveringsdyktige. Vi jobber tett med leverandører for å sikre at våre kunder får sine varer levert til avtalte tider, noe vi heldigvis har lykkes med.  I et kjøkkenmarked med mange aktører representert har vi hele tiden fokus på å yte det lille ekstra til våre kunder.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Da vi startet Kjøkkengaarden i 2008 kom vi begge fra en stor kjede i kjøkkenbransjen og vi var innstilte på å skape en butikk som ville gi kunder noe utenom den vanlige kjøkkenopplevelsen. Vi er to kreative sjeler som elsker å jobbe med gode planløsninger sammen med våre kunder. Vi opplever nå at 2 av 3 kunder som kommer til oss gjør det fordi de er blitt anbefalte av andre å gå til Kjøkkengaarden – det er vi faktisk veldig stolte av og det er den beste markedsføring vi kan få.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Det har vært store endringer i Fredrikstad sentrum siden vår oppstart for 13 år siden. Det er flott å se den positive byutviklingen og at sentrum igjen er blitt levende. De små nisjebutikkene er utrolig viktige for en by som Fredrikstad og vi gleder oss over å være en del av dette mangfoldet.

Hva er dere skikkelig gode på?

Tilbakemeldinger fra våre kunder er at vi er ekstra gode på kreative løsninger, god service og tett oppfølging! Vi jobber mye med kundene våre for å komme frem til riktig løsning for den enkelte. Trender er viktig å følge med på, men samtidig skal et godt kjøkken kunne vare i 30år fremover og da er det like viktig å se kjøkkenet i helhet med øvrig interiør og personlig smak. Kundene setter stor pris på at de føler seg ivaretatt og at vi lytter til deres ønsker, samtidig som vi kommer med forslag på løsninger tilpasset deres behov.

Velkommen til Østfolds mest unike kjøkkenbutikk!

Se mer fra Kjøkkengaarden

Som uavhengig leverandør kan Kjøkkengaarden utforme et unikt kjøkken som passer akkurat til deg.

Som uavhengig butikk kan Kjøkkengaarden utforme et unikt kjøkken som passer akkurat til deg.

 

 

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Flere medlemsprofiler

Lukk