Medlemsprofilen

I tillegg til å hjelpe fremoverlente og miljøbevisste kunder til å dokumentere miljøeffekten på deres produkter eller tjenester, er Trond Edvardsen og Fredrikstadbedriften LCA.no i gang med en offensiv vekststrategi i eget selskap.

NiNi Beach investerer både i kompetanse og lokaler. Trendy konsepter er kjennetegnet til driverne bak, og med den positive utviklingen i Fredrikstad, investerer de mer enn gjerne videre i byen. Navn/tittel: Sindre Brenfelt Løkkeberg, daglig leder i NiNi Beach / Calle Johansen, gründer og eier av

De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpuss

Suksess med digital markedsføring, og mer samfunnsansvar på vei inn i bransjen! «Den lokale butikken» er dessuten ikke bare lokal, tjenester fra Lena Paus Jensvoll og Domino Interiør i Fredrikstad når helt til Kabelvåg.

500 medarbeidere i faste stillinger! Cate Munch Ditlefsen leder Adecco Søndre Viken – Fredrikstadkontoret er et av selskapets største kontorer i Norge. Men visste du hvordan det hele ble til? Det står en Widerøe-kvinne bak selskapet som ble dannet i 1948.

PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. «Financepartner» er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien.

Det finnes et kompetansehus i Fredrikstad som tilbyr tjenester fra regnskap til advokat og cybersecurity. BDO er så mye mer enn revisjon! Varme boller serverer de også.

Selskapet som ble startet av to brødre (Gunnar og Edgar), som blant annet bygde opp Europas mest moderne isolerglassfabrikk før de solgte virksomheten til Saint-Gobain i 1993, er i dag involvert i eiendom, hotell og restaurant, golfdrift og camping. Noen spennende investeringer, blant annet i land

Lukk