Møklegaard Print Shop AS

Morten-Tindlund|Motiv trykket på børstet aluminium på den nye vidundermaskinen til Møklegaard Print Shop i Fredrikstad.|| Morten Tindlund

Møklegaard Print Shop AS

Gjett hvilken bedrift som hadde laget delen som Møklegaard Print Shop hastebestilte fra Tyskland?
Møklegaard Print Shop har også investert i et vidunder av en digital trykkmaskin, og Morten Tindlund med kolleger er klare for nye utfordringer, om det skal trykkes på stål tre, plast eller kartong – vil DU gi dem en utfordring?

Navn/tittel: Morten Tindlund, daglig leder.

Firma: Møklegaard Print Shop AS, 8 ansatte.

Etablert: 2000.

Bedriftens hovedoppgaver:

Vi har som mål og være en fullservice grafisk bedrift – der intet oppdrag eller noen kunde er for liten eller for stor.

I tillegg til grafisk design leverer vi alt fra visittkort, alle typer reklametrykksaker og bøker, til de største bannere og skilt i folie, plast eller metall. Om antallet er 1 stk. eller flere tusen er vi like konkurransedyktige.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Teamwork med gode og dyktige kolleger er viktigste drivkraft i hverdagen – og en forutsetning for å løse utfordringene fra våre mange spennende kunder.

Anerkjennelse for kvalitet og leveringsdyktighet er belønningen.

Til tross for at vi er i en bransje med stadig tøffere konkurranse og store teknologiske utfordringer – har vi klart å holde tritt med de beste. Bare et lite men, vi skulle så gjerne engasjert noen lærlinger. Vi har prøvd de siste 3-4 årene – uten å lykkes i å få tak i unge mennesker som vil inn i grafisk industri.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi har nettopp investert i et nytt vidunder av en digital trykkmaskin for de helt store formater som også kan trykke på nær sagt hvilket materiale som helst. Tre, plast, stål, kartong – eller direkte på din egen kjøkkendør om du vil. Gi oss gjerne en uforpliktende utfordring!

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

En av mange er denne: Vi fikk havari på en av våre trykkmaskiner og en ny del måtte skaffes fra maskinleverandøren. Full stans og mye stress. Da den sårt tiltrengte maskindelen fra Tyskland endelig kom, hadde den påskriften «Mascot, Fredrikstad»!

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Det er fristende å nevne vår storesøster-bedrift, Møklegaards Trykkeri som har holdt koken i mer enn 40 år og fortsatt er blant de ledende i landet. Men der er vi vel kanskje inhabile…

Derfor vil jeg fremheve Værste AS og de som holder på med byfornyingen, de gjør en kjempejobb. Her er det blitt gjort mye positivt på kort tid. Hvis alle planer blir til virkelighet, tror jeg Fredrikstad har en lys fremtid.

Hva er dere skikkelig gode på?

Ingen slår oss på vårt gode humør.
Gode priser og høy kvalitet er en ekstra bonus!

Les  mer på https://www.mprint.no 

Sjekk ut motiver Møklegaard Print Shop AS har trykket på børstet aluminium, de er visst enda lekrere i virkeligheten…

 

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Flere medlemsprofiler

Lukk