Nykommerne: over 80 nye medlemmer i 2014!

Hos Netron på Hydrogenfabrikken. Hos Netron på Hydrogenfabrikken.

Nykommerne: over 80 nye medlemmer i 2014!

Fredrikstad Næringsforening har fått over 80 nye medlemmer hittil i 2014. Det er på tide å vise de fram, og vi starter med Netron som nylig ble omtalt som et av de beste nordiske kreative byråene i Scan magazine (leses ombord på SAS).

Fakta

Netron AS er en del av Netron Holding med totalt 15 ansatte. Netron leverer digital markedskommunikasjon, og har gjennom 12 år opparbeidet en solid markedsføringskompetanse.

Akkurat nå

Webutvikling for Fjords Processing, et av Aker Solutions søsterselskap og en internasjonal aktør representert i 19 land, er akuelt akkurat nå. Målgruppefokus, responsive design og grundige prosesser inngår naturligvis. Netron sier selv: «Kunder med store ambisjoner er det som gjerne gir de beste resultatene».

Nysgjerrig? Les mer om Netron

Vi ønsker Netron velkommen som medlem!

[graybg]

Nykommerne

Fredrikstad Næringsforening er medlemsbasert, og i denne spalten vises nykommere av medlemsbedrifter fram. Bare gjennom samarbeid kan vi nå dit vi vil – mellom bedrifter og med offentlige myndigheter. Fredrikstad Næringsforening er næringslivets samlede representant og pådriver i saker som påvirker næringslivets utviklingsmuligheter i vår region.

[/graybg]

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Lukk