Styr tankene

Erik Bertrand Larssen|Tilhørere Bertrand Larssen 161013 |300 tilhørere opplevde noe sammen da Erik Bertrand Larssen fortalte om mental trening.

Styr tankene

– Hva er forskjellen på de menneskene som får det til i forhold til andre? spurte mental trener Erik Bertrand Larssen. Forskjellen er marginal, men de beste vet hva de sloss for, enten det gjelder som menneske, bedrift eller organisasjon.

Bedrifter har mål og visjoner. En visjonær leder får best resultat på sikt.
– Det er en som evner å få med seg folkene sine på en kul reise, sa Larssen. Men hva med individer? Individers mål, drøm og visjon?
– Hva er din plan? spurte Larssen. Han oppmuntret til enkle øvelser som gir enorm effekt. Sett livet i perspektiv, sett mål og bestem deg! Skriv ned hva som er viktig for deg, om ett år og om fem år. Bestem deg for hva du skal tenke når vekkerklokken ringer om morgenen, og smiler du i tillegg blir faktisk dagen litt mer positiv. Det handler om følelser og valg.

Det må sterke følelser til for at vi skal justere oss. Hvordan vi bruker tankene er avgjørende for suksess. Tankene påvirker følelser, og følelser påvirker handlinger.

Larssen er utdannet befal, fallskjermjeger og siviløkonom. I forsvaret deltok han på flere utenlandsoppdrag i regi av spesialstyrkene. Fra næringslivet har han erfaring fra blant annet Finansbanken, NetCom og Mercuri Urval, og han har vært mental trener for Tutta, Northug med flere.

Denne dagen var det Fredrikstad sin tur. Johnsen; Libris og Fredrikstad Næringsforening inviterte til morgenkaffe med mentalt innhold, og hele 300 mennesker opplevde noe sammen.

Tilhørere Bertrand Larssen 161013

300 tilhørere opplevde noe sammen da Erik Bertrand Larssen fortalte om mental trening.

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Lukk