Unikom

Fred-Magne Jahnsen og Unikom hjelper personer med yrkeshemming å beholde jobben eller komme seg ut i jobb.|||| Fred-Magne Jahnsen og Unikom hjelper personer med yrkeshemming å beholde jobben eller komme seg ut i jobb.||||

Unikom

Mangler du den spesielle gaven, eller ønsker du å starte nyåret med en ny arbeidsveske? «Gummi er det viktigste framkomstmiddelet i verden. Med så mye gummi rullende rundt på planeten er det synd at miljøet må bære byrden når hjulene er ødelagt. Så hvorfor kan ikke vi bære på litt av denne byrden?»
Sjekk ut de fine veskene som produseres hos Unikom, bedriften som bistår personer med å komme i jobb i samarbeid med næringslivet.

Navn/tittel: Fred-Magne Jahnsen, adm. direktør.

Firma: Unikom AS, 30 ansatte.

Etablert: 1965.

Bedriftens hovedoppgaver:

Bistå personer som står utenfor arbeidsmarkedet å komme i jobb.

Vi utgjør en viktig rekrutteringskilde for næringslivet i Nedre Glommaregionen, og består av tre avdelinger: Administrasjon, Kurs-/attføringssenter og mekanisk.
Våre produkter gjør oss til en attraktiv samarbeidspartner. Vi er for eksempel en profesjonell leverandør av mekaniske produkter i et konkurranseutsatt marked, og har spesialisert oss innen rørbøying, robotsveis og manuellsveis. I Unikom er vi opptatt av et tett samarbeid med våre kunder. Vi deltar i produktutvikling, lager prototyper og jigger etter behov, og har industridesigner MNIL, interiørarkitekt og møbeldesigner MNID på huset.

Vi bygger også opp nettverk av samarbeidende bedrifter. Målet er å utvide vårt tilbud til arbeidssøkere for kvalifisering innen andre bransjer enn hva vi kan tilby i egen bedrift.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste er når vi når målene våre og løser det samfunnsoppdraget vi har fått av eierne våre (Fredrikstad, Råde og Hvaler kommune, samt Østfold Fylkeskommune). Det verste er usikre og endrede rammebetingelser.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Innføring av det nye tiltaket «Arbeidsforberedende trening» og godkjennelsesordningen i forbindelse med denne innføringen.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

I 2015 bisto vi 100 personer til å få eller beholde jobben sin. Dette gir en enorm samfunnsøkonomisk gevinst i tillegg til den menneskelig verdien for den enkelte som uendelig.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Det er mange i næringslivet som gjør et godt stykke arbeide for Fredrikstadsamfunnet så jeg finner det ikke riktig å fremheve noen, men de som driver byutvikling i sentrum og Værste-området gjør mye bra.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er gode på å bistå den enkelte deltager hos til øke sin livskvalitet.

Les mer på http://unikom.no

Veskene og sekkene som produseres og selges hos Unikom, får du også kjøpt hos Tante Blå på Stortorvet i Fredrikstad. Veskene er laget av resirkulert gummi, baggene er hovedsaklig laget av brukte redningsdrakter fra Hansen Protection AS – god vannavstøtende kvalitet, med andre ord. Her ser du noen av modellene (Foto: Unikom):

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Kommende arrangementer

Flere medlemsprofiler

Lukk